This is a translated page. The original can be found here: http://iwebdevel.com/2009/09/14/web-news-mashable-hacked-or-wordpress-vulnerability/
UPDATES VIA RSS | Email Оновлення через RSS | Email Get updates via feedburner Get updates via twitter
Home / Internet Life / Web Buzzz / Web news: Mashable hacked? Головна / Internet Life / Web Buzzz / Веб новини: Mashable зламаний? o… Про ...

Web news: Mashable hacked? Веб-новини: Mashable зламаний? or Wordpress vulnerability або Wordpress уразливість

Posted on 14. Опублікований 14. Sep, 2009 by Dragos in Internet Life , Web Buzzz Вересень, 2009 Dragos в Internet Life, Web Buzzz

I've just noticed a strange issue on Mashable.com . Я тільки що помітив дивне запитання Mashable.com. If I go page by page, starting with page nr 1 till page nr 5, when I hover my mouse on the other page links, some strange text is appended to the url. Якщо я йду сторінка за сторінкою, починаючи з 1 сторінка Nr до сторінці номер 5, коли я наведенні мишки на мою іншу сторінку посилань, якісь дивні тексти додається до URL. I don't think my machine has been hacked or virused, as I work on a Ubuntu Linux OS with latest security patches. Я не думаю, що моя машина була зламана або virused, як я працюю на Ubuntu Linux ОС з останніми оновленнями систем безпеки. The additional text is: http://freewebtown.com/fucku/fx29id.txt?? Додаткового тексту: http://freewebtown.com/fucku/fx29id.txt? . . I've checked that page, but it doesn't exist (redirected to another website). Freewebtown is a hosting company, whereas fucku seems to be a member of Freewebtown. Я перевірив цю сторінку, але вона не існує (перенаправлення на інший сайт). Freewebtown є хостингової компанією, тоді як fucku здається, бути членом Freewebtown. Here's a photo with it: Ось фотографія з них:

Mashable hacked

Mashable hacked Mashable зламали

Has anyone else noticed it? Хто-небудь ще помітив це?

PS: This happened only on a Firefox 3.5.3 . PS: Це сталося тільки в Firefox 3.5.3. I've checked the website with Opera 10 and the issue disappeared. Я перевірив сайт з 10 опери і питання зник.

Translate this post Перекласти цю посаду





Related posts: Схожі повідомлення:

  1. Web news: Social website toolbars that help your visitors better interact with your online product Веб-новини: Соціальна сайт панелей інструментів, які допомагають відвідувачам краще взаємодіяти з вашим продуктом онлайн
  2. Google search engine: is indexing everything, but how accurate? Google Search Engine: це індексація все, але, наскільки точна? Strange things happening on IconArchive.com Дивні речі відбуваються на IconArchive.com
  3. Wordpress: Best SEO iTranslator for Wordpress, get free traffic from fully automated plugin script Wordpress: Кращі SEO iTranslator для WordPress, отримати безкоштовний трафік з повністю автоматизованої плагіна сценарію
  4. Webhit: Find reviews/testimonials written by real people. Webhit: Знайти відгуки / відгуки написані реальні люди. Share your opinion about different topics Поділитися своєю думкою з різних тем
  5. Hostmonster:New feature added CPU Throttling analysis page Hostmonster: Новий процесор додана функція Дроссерілованіе аналіз макета сторінки

  • Pete Піт
    Hey Dragos, Ей Dragos,

    We've looked into this and it's not cause for concern. Ми дивилися на це, і це не причина для занепокоєння. It looks like someone was probing for a vulnerability. Схоже, що хтось зондування для уразливості. While they didn't find one, their probe got cached by our caching system, and that URL appeared in those links for a brief period. Хоча вони і не знайшов, їх зонд одержав кешованих нашу систему кешування, і ця адреса з'явилися в цих зв'язків для короткого періоду. It's harmless, though - clicking the links has no ill effect and will take you to the correct page. Це без шкоди, хоча - посилання на яку не має шкідливого впливу і буде приймати вас на потрібній сторінці.
  • Mình đang cần cái này. MINH Đăng можете cái "ні". Cảm ơn bạn. Cam про заборону.
blog comments powered by Disqus Блог коментарі сила Disqus