This is a translated page. The original can be found here: http://iwebdevel.com/2009/09/14/web-news-mashable-hacked-or-wordpress-vulnerability/
UPDATES VIA RSS | Email GÜNCELLEME VIA RSS | E-posta Get updates via feedburner Get updates via twitter
Home / Internet Life / Web Buzzz / Web news: Mashable hacked? Ana Sayfa / İnternet Yaşam / Web Buzzz / Web haber: Mashable hacked? o… o ...

Web news: Mashable hacked? Web haber: Mashable hacked? or Wordpress vulnerability veya Wordpress güvenlik açığı

Posted on 14. 14 olarak gönderildi. Sep, 2009 by Dragos in Internet Life , Web Buzzz Eylül, 2009 Internet Life, Web Buzzz içinde Dragos tarafından

I've just noticed a strange issue on Mashable.com . Sadece Mashable.com bir garip sorunu fark ettik. If I go page by page, starting with page nr 1 till page nr 5, when I hover my mouse on the other page links, some strange text is appended to the url. Eğer, sayfa, sayfa nr 5, nr kadar sayfa 1 ile zaman diğer sayfa bağlantıları benim fareyi, bazı garip metin url eklenen başlangıç sayfası gidin. I don't think my machine has been hacked or virused, as I work on a Ubuntu Linux OS with latest security patches. Ben bir Ubuntu Linux işletim sistemi üzerinde son güvenlik yamaları ile çalışmak benim makine girildi veya virused, sanmıyorum. The additional text is: http://freewebtown.com/fucku/fx29id.txt?? Ek metin: http://freewebtown.com/fucku/fx29id.txt? . . I've checked that page, but it doesn't exist (redirected to another website). Freewebtown is a hosting company, whereas fucku seems to be a member of Freewebtown. Ben o sayfa, ama yok (başka bir web sitesine). Freewebtown yönlendirilmiş kontrol ettiğiniz bir hosting şirketi, oysa fucku Freewebtown bir üyesi olarak görünmektedir. Here's a photo with it: Burada bir fotoğraf's:

Mashable hacked

Mashable hacked Mashable hacked

Has anyone else noticed it? Olan herkes başka fark?

PS: This happened only on a Firefox 3.5.3 . PS: Bu sadece bir Firefox 3.5.3 oldu. I've checked the website with Opera 10 and the issue disappeared. Ben ve Opera 10 ile web sitesi kontrol ettim sorun yok.

Translate this post Translate bu yazı





Related posts: Ilgili posta:

  1. Web news: Social website toolbars that help your visitors better interact with your online product Web haber: Sosyal web araç çubukları ziyaretçilerinizin daha iyi online ürün etkileşime yardım
  2. Google search engine: is indexing everything, but how accurate? Google arama motoru: endeksleme her şey, ama ne kadar doğru? Strange things happening on IconArchive.com Tuhaf şeyler oluyor IconArchive.com Doğum
  3. Wordpress: Best SEO iTranslator for Wordpress, get free traffic from fully automated plugin script Wordpress: Wordpress için en iyi SEO iTranslator, tam otomatik eklenti script ücretsiz trafik olsun
  4. Webhit: Find reviews/testimonials written by real people. Webhit: değerlendirmeden Bul / referanslar gerçek insanlar tarafından yazılır. Share your opinion about different topics Share farklı konular hakkındaki görüşünüz
  5. Hostmonster:New feature added CPU Throttling analysis page HostMonster: Yeni özellik İşlemci Kısma analiz sayfası eklendi

  • Pete Pete
    Hey Dragos, Hey Dragos,

    We've looked into this and it's not cause for concern. Bu içine baktım ve endişe nedeni değildir. It looks like someone was probing for a vulnerability. Birisi gibi görünen bir güvenlik açığı için prob oldu. While they didn't find one, their probe got cached by our caching system, and that URL appeared in those links for a brief period. Onlar bulamadım da, onların sonda bizim önbellekleme sistemi ve önbelleğe var o URL'yi kısa bir süre için bu bağlantıları ortaya çıktı. It's harmless, though - clicking the links has no ill effect and will take you to the correct page. It, ancak zararsız's - bağlantıları tıklayarak ve hiçbir kötü etkisi doğru sayfaya götürecek.
  • Mình đang cần cái này. Minh Kodları olabilir cai nay. Cảm ơn bạn. Cam Ban.
blog comments powered by Disqus Blog Yorumlar Disqus tarafından desteklenmektedir