This is a translated page. The original can be found here: http://iwebdevel.com/2009/09/14/web-news-mashable-hacked-or-wordpress-vulnerability/
UPDATES VIA RSS | Email Actualizări prin RSS | E-mail Get updates via feedburner Get updates via twitter
Home / Internet Life / Web Buzzz / Web news: Mashable hacked? Home / Internet Life / web Buzzz / news Web: Mashable hacked? o… O ...

Web news: Mashable hacked? News Web: Mashable hacked? or Wordpress vulnerability sau de vulnerabilitate Wordpress

Posted on 14. Postat la data de 14. Sep, 2009 by Dragos in Internet Life , Web Buzzz Septembrie, 2009 de către Dragos la Internet Life, Web Buzzz

I've just noticed a strange issue on Mashable.com . Am observat doar o problemă de ciudate pe Mashable.com. If I go page by page, starting with page nr 1 till page nr 5, when I hover my mouse on the other page links, some strange text is appended to the url. Dacă mă duc pagină cu pagină, incepand cu nr pagina 1 până la nr pagina 5, când am poziţionaţi mouse-ul meu pe link-urile de altă pagină, un text ciudat se anexează la adresa URL. I don't think my machine has been hacked or virused, as I work on a Ubuntu Linux OS with latest security patches. Nu cred că maşina mea a fost hacked sau virused, aşa cum am lucra la un sistem de operare Linux Ubuntu, cu cele mai recente patch-uri de securitate. The additional text is: http://freewebtown.com/fucku/fx29id.txt?? Un text suplimentar este: http://freewebtown.com/fucku/fx29id.txt? . . I've checked that page, but it doesn't exist (redirected to another website). Freewebtown is a hosting company, whereas fucku seems to be a member of Freewebtown. Am verificat că pagină, dar nu exista (Redirecţionat de la un alt site-ul). Freewebtown este o companie de hosting, în timp ce fucku pare a fi un membru al Freewebtown. Here's a photo with it: Iată o fotografie cu ea:

Mashable hacked

Mashable hacked Mashable hacked

Has anyone else noticed it? Has anyone else a observat-o?

PS: This happened only on a Firefox 3.5.3 . PS: Acest lucru sa întâmplat doar pe un Firefox 3.5.3. I've checked the website with Opera 10 and the issue disappeared. Am verificat site-ul internet cu Opera 10 şi problema a dispărut.

Translate this post Traduceţi acest post


Related posts: Legate de posturi:

  1. Web news: Social website toolbars that help your visitors better interact with your online product Web Stiri: Social bare de instrumente care vă ajută vizitatorii site-ul dvs., mai bine interacţiona cu produsul dvs. on-line
  2. Google search engine: is indexing everything, but how accurate? Google ca motor de căutare: indexare este totul, dar cum exacte? Strange things happening on IconArchive.com Lucruri ciudate se intampla pe IconArchive.com
  3. Facebook update: All statuses posted since thursday disappeared. Facebook actualizare: Toate stările postate de la Joi dispărut. Facebook hacked again or unexpected maintenance work? Facebook hacked din nou, sau pentru o muncă neaşteptate de întreţinere?
  4. Wordpress: Best SEO iTranslator for Wordpress, get free traffic from fully automated plugin script Wordpress: Cel mai bun iTranslator SEO pentru WordPress, pentru a primi trafic gratuit de la script-ul plugin-ul complet automatizat
  5. Webhit: Find reviews/testimonials written by real people. Webhit: Găsiţi comentarii / marturii scrise de oameni reali. Share your opinion about different topics Opinia ta despre subiecte diferite

  • Pete Pete
    Hey Dragos, Hei Dragos,

    We've looked into this and it's not cause for concern. Ne-am uitat in aceasta şi nu este motiv de îngrijorare. It looks like someone was probing for a vulnerability. Se pare ca cineva a fost de analizat pentru o vulnerabilitate. While they didn't find one, their probe got cached by our caching system, and that URL appeared in those links for a brief period. În timp ce ei nu au găsit unul, sonda lor de luat în cache de către sistemul nostru caching, şi că URL-ul a apărut în aceste link-uri pentru o scurtă perioadă. It's harmless, though - clicking the links has no ill effect and will take you to the correct page. Este inofensiv, deşi - făcând clic pe link-uri nu are nici un efect bolnav şi vă va duce pe pagina corectă.
  • Mình đang cần cái này. Minh đang poate nay CAI. Cảm ơn bạn. Cam Ban on.
  • Mình tìm thấy bài này trên Google. Minh Thay tim bai Google nay TREN. MÌnh đang cần nó. Minh đang Nu se poate. Cảm ơn bạn nha. Cam pe Nha ban.
blog comments powered by Disqus comentarii blog-ul creat de Disqus