This is a translated page. The original can be found here: http://iwebdevel.com/2009/09/14/web-news-mashable-hacked-or-wordpress-vulnerability/
UPDATES VIA RSS | Email Oppdateringer via RSS | Epost Get updates via feedburner Get updates via twitter
Home / Internet Life / Web Buzzz / Web news: Mashable hacked? Home / Internet Life / Web Buzzz / Web news: Mashable hacket? o… o ...

Web news: Mashable hacked? Web-nyheter: Mashable hacket? or Wordpress vulnerability eller Wordpress sårbarhet

Posted on 14. Skrevet 14.. Sep, 2009 by Dragos in Internet Life , Web Buzzz September 2009 av Dragos i Internet Life, Web Buzzz

I've just noticed a strange issue on Mashable.com . Jeg har nettopp oppdaget et merkelig problem på Mashable.com. If I go page by page, starting with page nr 1 till page nr 5, when I hover my mouse on the other page links, some strange text is appended to the url. Hvis jeg går side ved side, og starter med siden nr 1 till side nr. 5, når jeg holder min mus på den andre siden koblinger, noe merkelig tekst er lagt til url. I don't think my machine has been hacked or virused, as I work on a Ubuntu Linux OS with latest security patches. Jeg tror ikke maskinen min har blitt hacket eller virused, som jeg jobber på en Ubuntu Linux operativsystem med de nyeste sikkerhetsoppdateringene. The additional text is: http://freewebtown.com/fucku/fx29id.txt?? Den ekstra teksten er: http://freewebtown.com/fucku/fx29id.txt? . . I've checked that page, but it doesn't exist (redirected to another website). Freewebtown is a hosting company, whereas fucku seems to be a member of Freewebtown. Jeg har sjekket at siden, men den ikke eksisterer (omdirigert til et annet nettsted). Freewebtown er en webvert, mens fucku synes å være medlem av Freewebtown. Here's a photo with it: Her er et bilde med det:

Mashable hacked

Mashable hacked Mashable hacket

Has anyone else noticed it? Har noen andre merket det?

PS: This happened only on a Firefox 3.5.3 . PS: Dette skjedde bare på en Firefox 3.5.3. I've checked the website with Opera 10 and the issue disappeared. Jeg har sjekket nettside med Opera 10 og problemet forsvant.

Translate this post Oversett dette innlegget





Related posts: Relaterte artikler:

  1. Web news: Social website toolbars that help your visitors better interact with your online product Web-nyheter: Social webside verktøylinjer som hjelper brukerne bedre kontakt med ditt produkt
  2. Google search engine: is indexing everything, but how accurate? Google-søkemotoren: er indekserer alt, men hvordan nøyaktig? Strange things happening on IconArchive.com Rare ting skjer på IconArchive.com
  3. Wordpress: Best SEO iTranslator for Wordpress, get free traffic from fully automated plugin script Wordpress: Best SEO iTranslator for Wordpress, få gratis trafikk fra helautomatisk plugin script
  4. Webhit: Find reviews/testimonials written by real people. Webhit: Finn vurderinger / attester skrevet av virkelige mennesker. Share your opinion about different topics Del din mening om ulike emner
  5. Hostmonster:New feature added CPU Throttling analysis page Hostmonster: Ny funksjon lagt CPU Throttling analyse side

  • Pete Pete
    Hey Dragos, Hei Dragos,

    We've looked into this and it's not cause for concern. Vi har sett nærmere på dette, og det er ikke årsak til bekymring. It looks like someone was probing for a vulnerability. Det ser ut som noen var undersøkelser for et sikkerhetsproblem. While they didn't find one, their probe got cached by our caching system, and that URL appeared in those links for a brief period. Selv om de ikke fant en fikk, deres sonde skjulested av våre skjulested system, og at nettadressen dukket opp i disse koblingene for en kort periode. It's harmless, though - clicking the links has no ill effect and will take you to the correct page. Det er ufarlig, selv om - å klikke på lenkene har ingen dårlig effekt, og vil ta deg til riktig side.
  • Mình đang cần cái này. Minh đang kan cai nei. Cảm ơn bạn. Cam på forbudet.
blog comments powered by Disqus Bloggen kommentarer drevet av Disqus