This is a translated page. The original can be found here: http://iwebdevel.com/2009/09/14/web-news-mashable-hacked-or-wordpress-vulnerability/
UPDATES VIA RSS | Email Opdateringer via RSS | E-mail Get updates via feedburner Get updates via twitter
Home / Internet Life / Web Buzzz / Web news: Mashable hacked? Home / Internet Life / Web Buzzz / Web news: Mashable hacket? o… o ...

Web news: Mashable hacked? Web nyheder: Mashable hacket? or Wordpress vulnerability eller Wordpress sårbarhed

Posted on 14. Sendt den 14. Sep, 2009 by Dragos in Internet Life , Web Buzzz September, 2009 af Dragos i Internet Life, Web Buzzz

I've just noticed a strange issue on Mashable.com . Jeg har lige lagt mærke til et mærkeligt spørgsmål om Mashable.com. If I go page by page, starting with page nr 1 till page nr 5, when I hover my mouse on the other page links, some strange text is appended to the url. Hvis jeg går side ved side, startende med side nr. 1 indtil side nr 5, når jeg svæver min mus på den anden side har links, nogle underlige tekst er føjet til webadressen. I don't think my machine has been hacked or virused, as I work on a Ubuntu Linux OS with latest security patches. Jeg tror ikke, at min maskine er blevet hacket eller virused, som jeg arbejder på en Ubuntu Linux OS med de seneste sikkerhedsrettelser. The additional text is: http://freewebtown.com/fucku/fx29id.txt?? Den supplerende tekst, er: http://freewebtown.com/fucku/fx29id.txt?? . . I've checked that page, but it doesn't exist (redirected to another website). Freewebtown is a hosting company, whereas fucku seems to be a member of Freewebtown. Jeg har kontrolleret, at side, men det eksisterer ikke (omdirigeret til en anden hjemmeside). Freewebtown er et hostingfirma, mens fucku synes at være medlem af Freewebtown. Here's a photo with it: Her er et billede med det:

Mashable hacked

Mashable hacked Mashable hacket

Has anyone else noticed it? Har nogen andre mærke til det?

PS: This happened only on a Firefox 3.5.3 . PS: Dette skete kun en Firefox 3.5.3. I've checked the website with Opera 10 and the issue disappeared. Jeg har tjekket hjemmesiden med Opera 10 og problemet forsvandt.

Translate this post Oversæt dette indlæg


Related posts: Relaterede stillinger:

  1. Web news: Social website toolbars that help your visitors better interact with your online product Web News: Sociale hjemmeside værktøjslinjer at hjælpe de besøgende bedre sammen med dine online-produkt
  2. Google search engine: is indexing everything, but how accurate? Google-søgemaskinen: er indeksering alt, men hvordan præcis? Strange things happening on IconArchive.com Mærkelige ting sker på IconArchive.com
  3. Web hosting: Website hosted on Hostmonster is slow? Web hosting: Website hostet på Hostmonster er langsom? It's because CPU is being throttled Det er fordi CPU er ved at blive kvalt
  4. Wordpress: Best SEO iTranslator for Wordpress, get free traffic from fully automated plugin script Wordpress: Best SEO iTranslator til Wordpress, få gratis trafik fra fuldautomatisk plugin script
  5. Hostmonster:New feature added CPU Throttling analysis page Hostmonster: Ny funktion tilføjet CPU Parameter analyse side

  • Pete Pete
    Hey Dragos, Hey Dragos,

    We've looked into this and it's not cause for concern. Vi har kigget ind i dette, og det er ikke grund til bekymring. It looks like someone was probing for a vulnerability. Det ser ud som om der var nogen sondering for en sårbarhed. While they didn't find one, their probe got cached by our caching system, and that URL appeared in those links for a brief period. Selv om de ikke finde en, deres sonde fik cached af vores caching system, og at webadressen dukkede op i disse forbindelser i en kort periode. It's harmless, though - clicking the links has no ill effect and will take you to the correct page. Det er uskadelige, men - at klikke på linkene har ikke vist effekt og vil tage dig til den korrekte side.
  • Mình đang cần cái này. Minh Tilmeld kan cai Nej. Cảm ơn bạn. Cam om forbud.
blog comments powered by Disqus blog comments powered by Disqus